NDDF krabt zichzelf achter de oren na Floatercup !

Waar we dachten dat we een prima richtlijn hadden gevonden voor de promoties/degradaties, blijkt dat als we alleen het gemiddelde van de Freestyle nemen (als norm om door te kunnen schuiven naar de hoofdklasse) dat wederom niet het gewenste resultaat geeft.

Sterker nog het geeft een sterk vertekenend beeld omdat in de eindscore de T&F wel mee wordt genomen in de klassering. Hierdoor ontvingen we best wel wat kritiek en gaan we de richtlijn nog eens bekijken en waar nodig aanpassen.

Maar ook een aantal pluspuntjes, zo hadden we voor het eerst een juryoverleg bij de T&F om alle juryleden nog even van de laatste richtlijnen op de hoogte te brengen. Zo waren er ook aan beide zijden van het veld een in- en uitgang en was er een tent waar de volgende deelnemer onder kon staan voor evt. schaduw en regen en dit leverde ook een hoop tijdwinst op.

Maar het gebruik van maar één veld zorgde er wel voor dat de wedstrijd pas om 19.00 klaar was. Ook hier gaan we kijken of we het gebruik van twee velden kunnen aangeven bij een bepaald aantal deelnemers.

Ook waren er weer een aantal nieuwe en bekende gezichten en dat is altijd weer leuk , en we hopen dat dit op 13 september bij de Brabantcup ook het geval is!

Afz werkgroep!