De inschrijving voor de NDDF Dutch Open is geopend! Klik hier om je in te schrijven voor deze weekendwedstrijd. Om ook de camping en het eten op het wedstrijdterrein te boeken ga naar deze website. 

Op de Dutch-Open gaan we twee nieuwe frisbee onderdelen uitproberen die vanuit het nieuwe Format van de GCDC zijn bedacht. Het 1e spel heet “Fetch it Far”. Dit is een onderdeel waarbij het gaat om het lange afstand werpen, een onderdeel wat we bij de NDDF al eerder hebben gedraaid zoals de Quadruped .

Het 2e spel heet “Fetch it Furry Fast”. Het is een onderdeel dat we kennen onder de naam Time-Trial maar wel met een toevoeging van een erg leuk spelelement. Je start namelijk tegelijk met een ander team dat naast jou ook op het veld staat. Samen gaan jullie met je hond de strijd tegen elkaar aan. Tussen de twee teams zit wel een afscheiding i.v.m. de veiligheid. Het is de bedoeling dat je de hond 2x een catch laat doen van minimaal 20 meter. Wie dit het snelst doet is de winnaar en gaat door naar de volgende ronde. De tijd na de tweede catch stopt pas als hond, baas en frisbee weer over de startlijn zijn.

 

Omdat het op deze onderdelen om een try-out gaat bij de Dutch Open, worden de uitslagen niet opgenomen in de officiële Ranking van de GCDC.

Omdat het om een weekend wedstrijd gaat kan er aan 3 onderdelen worden ingeschreven , in de ochtend draaien we 2 onderdelen de Freestyle en de T&F , in de middag draaien we de FIFF en de FIF waaraan er ook nog bij een van de twee kan worden ingeschreven .

 

Inschrijving van de Dutch Open is geopend. KLIK HIER.  Om ook de camping en het eten op het wedstrijdterrein te boeken ga naar deze website. 

Werkgroep NDDF.