Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de Brabant Cup in Made van 13 September 2015.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Klik hier voor de deelnemers lijst

Organisatie:

De Brabant Cup wordt op 13 september 2015 voor de 4e keer georganiseerd op het terrein van Sportfondsen Zwembad de Randoet, Stuivezandsestraat 50 te Made.

De organisatie is in handen van KKC Sport en Spel. Vragen over de wedstrijd kunnen per mail gesteld worden: info@kkcsportenspel.nl. Het secretariaat is bereikbaar onder 06-48133440

De planning ziet er als volgt uit:
– 8:00 Aanmelding
– 9:15 Handlersmeeting
– 9:30 Start wedstrijd

Klasses

– Puppies €12,50
– Junioren €15,-
– Jonge honden €15,-
– Starters €17,50
– Gevorderden €17,50
– Hoofdklasse €17,50
– Toss en Fetch Only Mannen €15,-
– Toss en Fetch Only Vrouwen €15,-

Parkeren

Het zwembad heeft een eigen parkeerterrein. Je wordt verzocht om je auto te parkeren op deze parkeerplaats of op de parkeerplaats van de voetbalvereniging de Madese Boys dat naast het zwembad ligt. Het is helaas niet mogelijk om je auto naast de wedstrijdring te parkeren. Er is wel voldoende ruimte om tenten om de ring te plaatsen.

Kamperen

Het is mogelijk om al op zaterdag 12 september te arriveren en 1 nacht te overnachten. Het overnachten is gratis. Let er wel op dat er alleen toiletten en maar 1 buitendouche is. Verder zijn er geen faciliteiten aanwezig. Mocht je gebruik willen maken van dit aanbod meld je dan aan via email (info@kkcsportenspel.nl ) en laat weten met hoeveel personen je komt overnachten en of je met een camper/caravan of tent komt. Voor campers en caravans is een plek op een verharde ondergrond, tenten mogen direct om de wedstrijdring worden geplaatst, maar er is ook ruimte voor tenten bij de campers en caravans.